У Попова погрожують "Київхлібу" Генпрокуратурою

Понеділок, 12 листопада 2012, 18:17

Влада столиці звернеться до Антимонопольного комітету та Генпрокуратури, щоб визначити правомірність дій "Київхлібу" щодо підвищення цін.

Про це заявив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, йдеться у повідомленні КМДА.

"Ми вже неодноразово підкреслювали, що міська влада не бачить економічного підґрунтя для підвищення ціни на хліб. Особливо це стосується соціальних сортів хліба. Така ж позиція КМДА і щодо інших рецептурних сортів", - сказав Голубченко.

Він зазначив, що якщо "Київхліб" не перегляне свою цінову політику на споживчому ринку столиці, то КМДА буде змушена звернутися до Антимонопольного комітету та Генеральної прокуратури з проханням застосувати відповідні санкції до підприємства.

Реклама:

Більше того, він додав, що КМДА робить усе можливе, аби не допустити підвищення цін на хлібну продукцію таким чином, щоб ПАТ "Київхліб" не зазнало фінансових втрат.

"Київська влада вбачає за доцільне провести перевірку фінансового стану ПАТ "Київхліб", яке заявляє про скрутне економічне становище на підприємстві, а також перевірити ПрАТ "Київмлин" щодо обґрунтованості підвищення цін на борошно", – заявив Голубченко.

Як повідомлялося, ПАТ "Київхліб" з 12 листопада підвищив ціни на хліб "Український столичний подовий" та батон нарізний "Київський" на 17% і 9,7% відповідно.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: