Другий за величиною шинний завод України визнаний банкрутом

Понеділок, 12 листопада 2012, 13:25

Господарський суд Дніпропетровської області 6 листопада визнав банкрутом другий за величиною шинний завод України ВАТ "Дніпрошина" і відкрив ліквідаційну процедуру у відношенні підприємства.

Про це йдеться у відповідному судовому рішенні, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з рішенням, ліквідатором "Дніпрошини" суд призначив арбітражного керуючого Василя Кузьменка (раніше керував санацією підприємства), встановлений термін ліквідації ВАТ - до 6 листопада 2013 року.

"Суд відхилив доводи одного з кредиторів "Дніпрошини" - Ravilda Holdings Ltd - про відсутність достатніх підстав для ліквідації шинного підприємства", - йдеться в рішенні.

Реклама:

Як повідомлялося, Госпсуд Дніпропетровської області 6 лютого 2012 розпочав процедуру санації "Дніпрошини". Ініціатором процедури виступила група кредиторів підприємства - "Укрексімбанк", "Укрсоцбанк", банк "Форум", ПУМБ, "Ощадбанк", "Райффайзен Банк Аваль", компанії "Газ України" і "Дніпрообленерго".

"Дніпрошина" - найбільший в Україні виробник вантажних і сільськогосподарських шин. Компанія виробляє більше 200 видів шин для вантажних, легкових, сільськогосподарських машин, мотоциклів, а також широкий спектр гумотехнічних виробів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!