"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Компанія Ахметова відкриває "дочку" у Лондоні

Четвер, 1 листопада 2012, 15:36

Компанія СКМ оголошує про відкриття офісу в Лондоні - дочірньої компанії SCM Advisors (UK) Limited.

Про це йдеться у прес-релізі групи, передає УНІАН.

Основними завданнями компанії SCM Advisors (UK) Limited стануть пошук нових інвестиційних можливостей за межами України і розвиток ділових зв'язків із представниками міжнародного інвестиційного співтовариства з метою забезпечення стійкого зростання бізнесу групи СКМ як за кордоном, так і в Україні.

Як зазначається у релізі, SCM Advisors (UK) Limited буде також надавати СКМ консультації з питань стратегії та інвестицій в окремих секторах бізнесу, серед них фінансові послуги, телекомунікації та медіа.

Реклама:

Компанію SCM Advisors (UK) Limited очолить Ілля Архипов, який обіймав з 2005 року посаду директора з розвитку бізнесу СКМ.

Архипов збереже поточні позиції у наглядових радах активів групи, а також на своїй новій посаді залишиться в команді топ-менеджерів СКМ.

"Ми націлені на довгострокове зростання всіх наших бізнесів, і тому для нас важливо відкривати нові ринки. Відкриття дочірньої компанії у Великобританії - це черговий крок до міжнародного просування нашого бізнесу, до визнання компанії на міжнародній арені", - зазначив гендиректор компанії СКМ Олег Попов.

Нагадаємо, до групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, Медіа Група "Україна" і видавничий холдинг "Сьогодні Мультимедіа", ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Ритейл ( роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), Український Аптечний Холдинг, машинобудівний холдинг "Гірські машини", транспортний холдинг "Портінвест, транспортно-експедиторська компанія "Лемтранс" та інші.

100% акцій компанії СКМ належить олігарху Рінату Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!