"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Києву виділили мільярд на інфраструктуру

Четвер, 1 листопада 2012, 12:45

Київська міськрада на сесії в четвер, 1 листопада, вніс зміни до міського бюджету Києва на 2012 рік, збільшивши за рахунок державного бюджету асигнування на капітальні вкладення на 1,066 млрд гривень.

За ухвалення відповідного рішення проголосували 75 депутатів при мінімально необхідному 61, передають "Українські новини".

Зокрема, 830 млн гривень буде направлено на будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу, 150 млн гривень - на продовження будівництва метро до Одеської площі, 80 млн гривень - на реконструкцію Поштової площі.

Крім того, за рахунок субвенцій і дотацій з держбюджету збільшено доходи і видатки загального фонду міськбюджету: на 50 млн гривень на компенсацію за пільговий проїзд, на 64 млн гривень - на оплату праці працівників бюджетних установ, на 36,8 млн гривень - на погашення заборгованості в різниці в тарифах на теплову енергію, послуги водопостачання та водовідведення.

Реклама:

Нагадаємо, у вересні Кабмін виділив  КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва", що входить у комунальну корпорацію "Київавтодор" додатково 80 млн гривень на будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу в 2012 році.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: