"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Близнюк викинув 2 мільйони на дослідження

Четвер, 1 листопада 2012, 09:01

Мінрегіон 19 жовтня за результатами тендерів уклав низку угод на дослідження в галузі будівництва вартістю 1,67 млн гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Міністерство за 50 тис гривень замовило розроблення науково-обґрунтованих пропозицій щодо організації робочих пунктів дільничного міліціонера та сільського лікаря з службовими житловими приміщеннями.

"Як свідчить практика минулих років, в Україні не будувались житлові будинки за бюджетні кошти для мешканців сіл, відсутні соціальні стандарти і нормативи проживання населення в сільській місцевості. Виконання розробки забезпечить органи місцевого самоврядування у сільській місцевості економічно обґрунтованими проектними рішеннями будівель робочих пунктів дільничного міліціонера та сільського лікаря з службовими житловими приміщеннями, що сприятиме вирішенню проблеми забезпечення житлом працівників охорони здоров’я та правоохоронних органів", – йдеться в конкурсній документації.

Реклама:

Розробка спільного проекту містобудівного розвитку транскордонного регіону Україна – Росія в межах Єврорегіонів "Слобожанщина" та "Ярославівна" (Харківська та Сумська області) коштуватиме 400 тис гривень.

Ще 250 тис гривень коштуватиме аналогічний проект для транскордонного регіону Україна – Росія в межах Єврорегіону "Дніпро" (Чернігівська область).

За ці гроші Мінрегіон хоче проаналізувати визначити існуючий стан цих Єврорегіонів і напрямки їх подальшого розвитку.

Також Мінрегіон заплатить 800 тис гривень за приведення Генеральної схеми планування території України у відповідність до чинного законодавства України.

Ще 170 тис гривень коштуватиме моніторинг реалізації Генеральної схеми планування території України за період 2011 року та підготовка  доповіді Кабміну про стан її реалізації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!