Англійський фінансист готовий вкласти в Крим мільярди

Неділя, 7 жовтня 2012, 10:54

Компанія Сrimean Venture Company планує реалізувати в Криму низку інвестиційних проектів на загальну суму 1,5 млрд доларів.

Про це заявив засновник компанії Сrimean Venture Company Ніл Крістофер Джеймс Сміт в рамках III Міжнародного Чорноморського Економічного Форуму в Ялті, повідомляє прес-служба Радміну Криму.

"Ми спостерігаємо позитивні зміни в регіоні. Ми є одним з найбільш важливих інвесторів у Криму. У нас склалися міцні і хороші відносини з кримським урядом. Тож ми можемо досить спокійно планувати, чого ми хочемо досягти в довгостроковій перспективі", - сказав Сміт.

За його словами, компанія Сrimean Venture Company налаштована на довгострокову співпрацю з Кримом і планує реалізувати тут ряд інвестиційних проектів на загальну суму близько 1,5 млрд доларів. Особливу увагу буде сконцентровано на розвитку економічного потенціалу Південного Сходу і Півночі півострова.

Реклама:

Зокрема, в планах компанії значиться відкриття заводу з виробництва склотари в Красноперекопську.

"Зараз ведуться переговори щодо будівництва заводу в Красноперекопську, по виділенню землі. Також ведуться переговори з виробниками обладнання для виробництва скляної тари. Сам проект планується на два роки, почати його ми плануємо в грудні", - резюмував фінансист.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: