Місцеві бюджети поповнилися на мільйони

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 15:12

Бюджети різних рівнів поповнилися на 58,5 млн гривень, що надійшли у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва.

Про це повідомляє прес-служба Держкомзему.

Як зазначається у повідомленні, на освоєння земель для сільськогосподарських та лісогосподарських потреб використано 1,9 млн гривень, на поліпшення сільськогосподарських та лісогосподарських угідь – 3,4 млн гривень, на розроблення робочих проектів землеустрою з охорони земель – 1,3 млн гривень, на проведення заходів з охорони земель відповідно до робочих проектів землеустрою – 4,7 млн гривень.

Також 13 млн гривень використано на проведення нормативної грошової оцінки земель, 9,2 млн гривень – на розмежування земель державної та комунальної власності і 15,9 млн гривень – на інвентаризацію земель.

Реклама:

З початку року із сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва вилучено 1250,91 га земель.

З них: 1217,21 га (97,3 відсотка) – сільськогосподарські угіддя та 33,70 га (2,7 відсотка) – лісові угіддя. Нараховані втрати сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва у сумі 72,1 млн гривень.

На сьогодні в Україні на спеціальних рахунках відповідних місцевих рад знаходиться 559,4 млн гривень, з них на депозитних рахунках в установах банку 213,1 млн гривень, що надійшли в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва. 

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: