Компанії екс-радника Медведчука закопають мільйони в Бортницьку станцію

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 09:24

ПАТ "АК "Київводоканал" уклало угоду з ПАТ "Будівельне управління № 813" на реконструкцію споруд першої черги Бортницької станції аерації.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" посилаючись на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди склала 318,96 млн гривень.

Як зазначається у повідомленні, до кінця 2015 року потрібно виконати роботи першої черги будівництва нової насосної станції першого підйому, яка подає стічні води на I блок Бортницької станції аерації.

Реклама:

Це один з найстаріших об’єктів станції, який експлуатується з 1964 року, і перебуває в критичному стані. Саме поряд з існуючою станцією першого підйому в січні цього року сталась аварія – на самопливному Лівобережному колекторі діаметром 3 метри стався провал розмірами 10 на 10 м та глибиною 8 м.

Акціонерами ПАТ "Будівельне управління № 813" є корпорація "Золоті ворота" Сергія Самусєва та ТОВ "Альфадорбуд" Віктора Ящука, який є віце-президентом "Золотих воріт".

Самусєв був радником Віктора Медведчука, коли той був першим віце-спікером Верховної ради. Ящук очолював Буштинський лісокомбінат в Закарпатській області, коли вона знаходилась під впливом СДПУ(о) Медведчука.

Зазначимо, що єдиним конкурентом на тендері була Корпорація "Альтіс-Холдинг", яка пропонувала виконати роботи за 350 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: