Азаров боїться кризи і готовий простягнути руку опозиції

Середа, 31 жовтня 2012, 10:54

Прем'єр Микола Азаров вважає світову кризу – головним ворогом демократії в Україні.

Про це він сказав, відкриваючи засідання уряду.

Прем'єр зазначив, що довіра до політики влади - це головний підсумок виборів, які відбулися, і влада відповідає за те, щоб виправдати таку довіру людей.

"Але ми не закриваємо очі і на другий висновок. Відбулась певна радикалізація суспільства. В першу чергу вона породжена тим, що світова фінансово-економічна криза затягнулась. Це суттєво стримує розвиток України", - сказав він.

Реклама:

Азаров висловив думку, що світова криза повторює класичні моделі соціально-економічних кризових явищ, які відбувались у минулому столітті.

"Тому криза є головним ворогом демократії в Україні. Головним ворогом на нашому шляху до добробуту, до високих стандартів життя. Це спільний ворог народу України. І відповідно, всіх патріотичних, конструктивних політичних сил", - заявив він.

Азаров підкреслив, що для влади не існує особистих і партійних амбіцій.

"Існують інтереси країни. Тому я вже заявляв, що Партія регіонів готова до співпраці. З усіма конструктивними силами, для яких понад усе – інтереси народу України", - сказав він.

"Таким чином, ми простягаємо руку вчорашнім опонентам. Але якщо у відповідь зустрінемо деструктивний популізм та демагогію, ми готові самостійно вирішувати проблеми розвитку нашої держави", - відзначив Азаров.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!