Київ не дає грошей регіональним казначействам

Середа, 24 жовтня 2012, 12:53

З кінця вересня казначейство не перераховує кошти,  хоча  бюджетні організації мають кошти на рахунках і друкують платіжки.

Про це "Економічній правді" повідомили читачі.

"З кінця вересня казначейство нічого не перераховує, хоча  бюджетні організації мають кошти на рахунках і друкують платіжки", - каже джерело.

В свою чергу редакція "ЕП" звернулася до управління Державної казначейської служби у  Тернопільській області, де повідомили про те, що така ситуація виникла по всій Україні.

Реклама:

"Ситуація з заблокуванням платежів виникла у всіх регіонах України. Казначейство тут ні до чого. Київ не дає грошей", - повідомила прес-секретар голови управління Державної казначейської служби у  Тернопільській області Галина Костач.

Нагадаємо, 24 липня Асоціація міст України звернулася до прем'єр-міністра Миколи Азарова з проханням вирішити проблему безпідставних затримок і блокування їх платежів.

"З середини липня територіальні органи Державної казначейської служби фактично блокують проведення платежів органів місцевого самоврядування за видатками місцевих бюджетів", - йдеться у зверненні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: