Перед виборами дніпропетровським паралімпійцям куплять автомобілі

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 13:20

У Дніпропетровську виділили 1,2 млн гривень на автомобілі для спортсменів-медалістів Паралімпійських ігор.

Про це заявив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Вілкул, передає офіційний сайт адміністрації.

"Обласна влада підтримує розвиток спорту в регіоні, а також створює систему стимулів і заохочень для переможців. +20 Чемпіонів та призерів ХIV літніх Паралімпійських ігор 2012 року отримають в подарунок від обласної влади нові автомобілі", - сказав Вілкул.

У прес-службі нагадують, що спортсмени Дніпропетровської області, що завоювали в нинішньому році вибороли медалі на ХХХ літніх Олімпійських іграх у Лондоні, вже отримали квартири в будинку нового мікрорайону на житловому масиві "Лівобережний-3" в Дніпропетровську, де будується комплекс "Доступне житло". Будинок, в якому отримали квартири спортсмени, називається "Олімпійський".

Реклама:

Нагадаємо, XIV літні Паралімпійські ігри проходили з 29 серпня по 9 вересня в Лондоні. Збірна команда України посіла четверте загальнокомандне місце, завоювавши 84 медалі (32 золоті, 24 срібні та 28 бронзових). Дніпропетровська область лідирує серед регіонів України за кількістю отриманих на іграх медалей - всього її представники отримали 24 медалі (4 золоті, 6 срібних і 14 бронзових).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!