Акції Google впали на 10%

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 11:16

Вчорашній обвал акцій Google після передчасної публікації квартального звіту став другим за рік - після публікації звіту в січні акції компанії падали на 8%.

Про це пишуть "Ведомости" з посиланням на Financial Times.

Якщо відволіктися від накладок в Google, реакцію ринку,  що "звалили" акції відразу на 10% до припинення торгів на NYSE, слід визнати адекватною, зазначає видання: звіт Google за III квартал містить одразу кілька негативних тенденцій.

Через позапланові ситуації Google довелося призупинити торгівлю цінними паперами на біржі Nasdaq приблизно на три години.

Реклама:

За підсумками дня акції компанії втратили близько 8% і закрилися на рівні 695,42 доларів за акцію, одна акція подешевшала на 60 доларів. Капіталізація Google впала нижче Microsoft.

Як повідомляється, за підсумками кварталу консолідована виручка інтернет-корпорації виріс на 45% до 14,1 млрд доларів, але чистий прибуток впав на 20,3% до 2,176 млрд доларів, або 6,53 доларів з розрахунку на акцію, що на долар нижче очікувань аналітиків.

Прибуток без урахування разових факторів в минулому кварталі знизилася до 9,03 доларів на акцію з 9,72 доларів на акцію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: