Фірташ націлився на західноєвропейське хімпідприємство

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 10:51

Group DF візьме участь в конкурсі з продажу західноєвропейського хімпідприємства в листопаді.

Про це повідомив власник групи бізнесмен Дмитро Фірташ, передає "Інтерфакс-Україна".

"Зараз ведемо переговори в Західній Європі. Не буду називати країну, тому що це конфіденційно. Ймовірно, до кінця листопада. Там буде тендер - беруть участь єгиптяни, бере участь" ЄвроХім, беремо участь ми, беруть участь іспанці ", - сказав Фірташ.

За словами бізнесмена, на сьогодні претенденти на покупку підприємства визначаються з їх ціновими пропозиціями.

Реклама:

"Ми пройшли вже шість місяців. Ми вже буквально на останній стадії, отримали доступ до всього, підписавши відповідні документи. Зараз ми повинні скласти свою ціну і покласти її на стіл", - зазначив Фірташ.

Як зазначив власник Group DF, при визначенні переможця важливу роль відіграє не тільки запропонована ціна, але і зобов'язання, які погодиться прийняти на себе покупець.

"Там дуже важливу роль відіграють профспілки. І яке буде рішення, залежить не тільки від ціни - є шкала з 10-15 пунктів, в якій не тільки бізнес, але й інші питання ... Їм важливо не тільки, за скільки продавати і що продавати, їм важливо, що буде далі з цим підприємством ", - резюмував Фірташ.

Як відомо, група Ostchem, підконтрольна Фірташу, об'єднує чотири з шести українських підприємств азотної хімії: АТ "Азот" (Черкаси), ПрАТ "Сєвєродонецьке об'єднання "Азо ", ПА Т"Концерн "Стирол" (Горлівка Донецької обл.) Та ПАТ "Рівнеазот".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!