США продовжили дію мита на український силікомарганець

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 20:14

Американська комісія з міжнародної торгівлі продовжила дію антидемпінгових мит на імпорт силікомарганцю з України і Китаю.

Про це пише "УНІАН" з посиланням на прес-реліз комісії.

Згідно з прес-релізом, під час другого перегляду антидемпінгових мит комісія визначила, що скасування існуючих обмежень призведе до "виникнення матеріального збитку в найближчому майбутньому".

У результаті комісія вирішила залишити для постачальників українського і китайського силікомарганцю чинний митний збір у розмірі 163% до 2016 року.

Реклама:

У прес-релізі також наголошується, що раніше мито у розмірі 163% діяло і для силікомарганцю, який імпортується з Бразилії, проте комісія визнала, що скасування антидемпінгових мит на ввезення силікомарганцю з Бразилії, ймовірно, не призведе до"продовження або відновлення збитку", і рекомендувала зняти обмеження для цієї країни.

Як відомо, США ввели антидемпінгове мито на ввезення українського силікомарганцю у розмірі 163% його митної вартості у 2001 році терміном на 5 років, у 2006 році воно було продовжене на наступний п'ятирічний період.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: