"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Києві побудують паркінгів на мільярд гривень

Неділя, 9 вересня 2012, 12:54

В Києві розробляють програму "Єдиний паркувальний простір".

Як повідомив голова КМДА Олександр Попов, відповідаючи на запитання користувачів мережі Facebook у прямому ефірі телеканалу "Київ", це робиться з метою удосконалення транспортної інфраструктури міста, розвантаження доріг, збільшення їх пропускної спроможності, покращення екологічної ситуації та підвищення безпеки пішоходів в Києві.

Проект програми буде представлено на розгляд депутатів Київради вже восени, щоб з наступного бюджетного року місто почало її реалізацію.

Голова КМДА зазначив, що виконання програми дозволить впорядкувати існуючі та створити нові паркомісця в локаціях, де машини не заважатимуть пішоходам і не порушуватимуть благоустрою міста.

Реклама:

Крім того, це ще і привабливий інвестиційний проект.

"Ми припускаємо, що протягом 2013-2014 років на реалізацію програми "Єдиний паркувальний простір" буде інвестовано близько одного мільярда гривень", - розповів О.Попов.

Йдеться про будівництво багатоповерхових та перехоплюючих паркінгів, благоустрій та організацію паркування на прибудинкових територіях, благоустрій функціонування автостоянок та гаражно-будівельних кооперативів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: