Росіяни масово скуповують нерухомість в Криму

Субота, 8 вересня 2012, 17:18

Минулого літа близько половини покупок нерухомості в Севастополі зробили громадяни Росії.

Про це повідомила менеджер севастопольського агентства нерухомості "Мультидом" Вікторія Михайлова, передає "Крим 24".

"З приїздом росіян на відпочинок до Севастополя підвищений інтерес до своєї виставленої на продаж нерухомості відзначають продавці ліквідних об'єктів. Часто це невеликі квартири для відпочинку - це і є основний запит росіян. Молоді сім'ї віддають перевагу однокімнатним квартирам, сім'ї з дітьми – невеликим двокімнатним варіантам, але обов'язковою умовою є близькість до моря", - зазначила вона.

За словами ріелтора, росіяни вважають за краще купувати нерухомість у "кроковій доступності" до зони морського відпочинку.

Реклама:

"Найцікавішими в цьому плані районами можна вважати Стрілецьку, Льотчики, Очеретяну бухту - тут і до моря недалеко, і розвинена на високому рівні інфраструктура - торгівельні, розважальні центри, парки і зони відпочинку", - повідомила ріелтор.

Ціни на подібні об'єкти, за словами Михайлової, такі: однокімнатна квартира в "хрущовці", що вимагає ремонту, коштуватиме в цьому районі близько 37 000 у.о. Але ця ціна, що часто лякає українців, які проживають в інших регіонах країни, росіянам здається нормальною.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!