Євросоюз знизив мита на імпорт труб Пінчука

Четвер, 6 вересня 2012, 13:13

ЄС знизив антидемпінгові мита на імпорт безшовних труб для 2 заводів "Інтерпайпу" з 17,7% до 13,8%.

Про це йдеться у повідомлені "Інтерпайпу".

"Мита на імпорт безшовних труб компанії в країни ЄС знижені до 13,8%. 5 вересня набуде чинності постанова Ради ЄС про зниження антидемпінгових мит на безшовні труби, вироблені на підприємствах компанії", - сказано в повідомленні.

За даними компанії, розгляд питання в Європейській Комісії, а також Європейському Суді тривав з 2006 року.

Реклама:

"В ході перегляду компанія довела, що маржа демпінгу значно знизилася. У червні 2012 року Єврокомісія оголосила про зниження мит на трубну продукцію «Інтерпайп» з 25,1% до 17,7%, а у вересні 2012 року Рада ЄС опублікував рішення про їх зниження з 17,7% до 13,8%", - повідомили в компанії.

"Антидемпінгові мита на рівні 13,8% стануть сприятливим фактором для збільшення обсягів експорту труб на ринок ЄС в 2012 -2013 роках. Зниження мит дозволить компанії поліпшити позиції в Європі і підвищити конкурентоспроможність цінової політики в цьому регіоні", - заявила директор з продажу труб на країни Європи і СНД Віра Смаль.

"Інтерпайп" - міжнародна вертикально-інтегрована трубно-колісна компанія, яка входить в десятку найбільших у світі виробників безшовних труб і є третім за величиною виробником суцільнокатаних залізничних коліс в світі.

Як відомо, "Інтерпайп" контролюється бізнесменом Віктором Пінчуком.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: