"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Альфа-Капітал" підтвердила, що йде з ринку

Вівторок, 4 вересня 2012, 12:26

Радою директорів Alfa Capital Holdings (Cyprus) Ltd. було прийнято рішення про закриття компанії "Альфа-Капітал" (Україна).

Про це повідомила прес-служба "Альфа Банку" (Україна) з посиланням на голову правління "Альфа Банку" (Україна) Вікторію Михайле.

Згідно з повідомленням, причинами для такого рішення послужили: перманентно нестабільна ситуація на ринку, низька ліквідність, низька активність нерезидентів та значне скорочення обсягу торгів. Ситуація, що склалася, веде до зниження прибутковості даного напрямку бізнесу.

"У випадку з "Альфою", у групи є банк в Україні, що має в наявності ліцензії торговця і зберігача цінних паперів. Це дозволить зберегти присутність даного напрямку бізнесу в Україні, і при необхідності проводити операції. Банківський бізнес групи від прийняття даного рішення ніяк не постраждає", - зазначила Михайле.

Реклама:

Нагадаємо, вчора "Економічна правда" повідомила, що дві відомі компанії-учасниці українського фондового ринку знаходяться на межі закриття. Зокрема, писала ЕП, компанія "Альфа Капітал Україна" має намір згорнути свою діяльність до кінця 2012 року, а "Аструм" зазнає труднощів з фінансуванням поточного бізнесу.

"Аструм" спростував інформацію, що він збирається закривати свій бізнес. Компанія повідомила, що головною метою розповсюдження таких чуток було викликати переполох серед клієнтів, і спровокувати їх відтік до інших компаній.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!