В "Борисполі" закрили Duty-free і кафе. Пасажири лишилися без їжі

Понеділок, 3 вересня 2012, 19:30

З 1 вересня в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" закрито більшість магазинів безмитної торгівлі Duty-free, а також заклади громадського харчування, розташовані в режимних зонах аеропорту.

Про це УНІАН повідомили в аеропорту.

За словами співрозмовника агентства, причиною закриття магазинів і кафе (ресторанів) стало проведення конкурсів та оформлення договорів оренди Фондом Держмайна України, а також відгук Державною митною службою дозволів на здійснення торговельної діяльності в режимних зонах аеропорту.

"У "Борисполі" стурбовані ситуацією, яка виникла в магазинах безмитної торгівлі та закладах громадського харчування. Пасажири залишилися без харчування", - сказав співрозмовник.

Реклама:

Він не уточнив, скільки магазинів і кафе було закрито в аеропорту, а також їх загальну кількість.

В даний час аеропорт "Бориспіль" обслуговує близько 31 тис пасажирів на день.

"Міжнародний аеропорт "Бориспіль" - найбільший аеропорт України, розташований в 29 км від Києва.

Він обслуговує понад 70% авіаційних пасажирських перевезень країни. Це єдиний аеропорт України, з якого виконуються трансконтинентальні рейси.

Аеропорт "Бориспіль" в 2011 році збільшив пасажиропотік на 20% порівняно з 2010 роком - до 8 млн осіб.

У січні-червні 2012 року аеропорт збільшив обслуговування пасажирів на 11,2% порівняно з аналогічним періодом 2011 року - до 3,834 млн осіб, обробку вантажів - на 16%, до 16,351 тис тонн, обробку пошти на 5% - до 2,7 тис тонн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: