Нацкомфінуслуг вивісила звіт заднім числом після статті ЕП

Понеділок, 3 вересня 2012, 19:22

Національна комісія з регулювання ринків фінансових послуг заднім числом опублікувала звіт про власну роботу.

Це сталося після виходу публікації "Економічної правди" під назвою "Чи існує Нацкомфінуслуг?"

Зокрема, в публікації йшлося, що "за 2012 комісія видала 7 ліцензій кредитним спілкам, хоча в ліцензії потребують 162 союзи, тобто чверть ринку".

Звіт на сайті Комісії датований 28 серпня. Але, за численними свідоцтвами учасників ринку кредитних спілок, він з'явився лише після публікації статті ЕП.

Реклама:

Зокрема, у звіті йдеться: "Видано ліцензій Нацкомфінпослуг – 18, в тому числі: І. На здійснення діяльності по залученню внесків (вкладів) членів кредитної спілки на депозитні рахунки –10; ІІ. На здійснення діяльності з надання фінансових кредитів за рахунок залучених коштів, крім внесків (вкладів) членів кредитної спілки на депозитні рахунки – 5".

Нагадаємо, за минулі дев'ять місяців з моменту утворення Нацкомфінуслуг так і не почала повноцінну роботу. Вона все ще перебуває в процесі трансформації від Держфінпослуг до Нацкомфінуслуг.

Андрія Стасевського було принзначено головою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг (Нацкомфінпослуг), 17 лютого 2012 за квотою Комуністичної партії.

Раніше він працював заступником голови правління НАК "Нафтогаз України".

Попереднім главою Нацкомфінпослуг був Василь Волга, на якого сьогодні заведена кримінальна справа за підозрою в отриманні хабара в особливо великому розмірі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!