"Альфа Капітал Україна" і "Аструм" уходять з ринку?

Понеділок, 3 вересня 2012, 09:15

Дві відомі компанії-учасниці українського фондового ринку знаходятся на межі закриття. За однією з них рішення вже прийнято, по другий може бути прийнято в найближчому майбутньому.

Про це повідомило джерело "Економічної правди" на фондовому ринку.

"Нас залишає ветеран фондового ринку: "Альфа Капітал". Наскільки мені відомо, співробітники допрацюють до жовтня, після жовтня залишиться керівництво, яке працюватиме до Нового року", - розповів він.

Також він припустив, що якщо нічого не зміниться, то до Нового року не стане і компанії "Аструм", яка входить в сферу впливу відомого бізнесмена Леоніда Юрушева.

Реклама:

"Їм вже не вистачає на утримання навіть операцій власника", - сказало джерело.

ЕП звернулася із запитом до представників компаній, проте вони поки що не прокоментували цю інформацію.

"Альфа Капітал" - одна з провідних інвестиційних компаній, заснована в 1995. "Альфа Капітал" представляє інвестиційний бізнес "Альфа груп" в Україні, надаючи клієнтам повний спектр фінансових послуг в області структурованих фінансових продуктів, боргового фінансування та операцій з акціями.

Компанія "Аструм Інвестиційний Менеджмент" була заснована в 2008. Почавши як незалежний бізнес, з часом вона стала відома як інвестиційна компанія, що управляє низкою проектів Юрушева.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!