"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Депутатську лікарню відремонтують за десятки мільйонів

Вівторок, 25 вересня 2012, 09:52

Клінічна лікарня "Феофанія" Державного управління справами уклала низку угод на будівельні роботи на загальну суму 49,39 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Найбільше – 38,00 млн гривень – отримає ПАТ "ХК "Київміськбуд", яке має до кінця року провести капітальний ремонт з переоснащенням лікувального корпусу №3.

В тому числі потрібно відремонтувати інженерні мережі, комунікації, встановити автономний генератор, замінити чотири ліфти в будівлі харчоблоку, реконструювати насосну станцію.

Реклама:

Нагадаємо, в цьому корпусі "Феофанії" в 2010 році після перенесеного інфаркту знаходилась на лікуванні радник президента Ганна Герман.

Наприкінці 2010 року Держуправління справами замовило ремонт п’ятого поверху блоку В корпусу №3 зі встановленням обладнання в палаті інтенсивної терапії на суму 19,25 млн гривень.

В січні 2011 року віце-прем’єр Борис Колесніков переніс інфаркт і також потрапив на лікування в цей корпус "Феофанії".

В бюджеті 2011 року фінансування лікарні було збільшено зі 138 млн гривень до 193 млн гривень.

Окрім ремонту корпусу №3 лікарня ДУС також замовила капітальний ремонт приміщень аптеки адміністративно-побутового корпусу вартістю 1,1 млн гривень, приміщення клубу-їдальні за 2,79 млн гривень, будівлі компресорної з пристосуванням під приміщення для обслуговування медичних конференцій та форумів за 3,43 млн гривень, патолого-анатомічного корпусу за 4,05 млн гривень.

Передбачено роботи по заміні та встановленню систем електропостачання, освітлення, опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, кондиціювання повітря, телефонізація, компютерізація, протипожежні комплекси.

Ці роботи виконають ПП "Термодистиляція" і ТОВ "СТС-Генпідряд".

Загалом з початку 2012 року "Феофанія" провела тендери на 139,85 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: