"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Герега хоче розібратися з компанією Ахметова

П'ятниця, 21 вересня 2012, 20:27

Секретар Київської міської ради Галина Герега дала протокольне доручення створити тимчасову контрольну комісію з вивчення питань роботи ПАТ "Київенерго".

Також Київрада відмовила "Київенерго" в наданні дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для експлуатації та обслуговування трансформаторних підстанцій в декількох районах Києва, повідомляє "РБК-Україна".

Також Київрада відмовилася передати "Київенерго" земельні ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування трансформаторних підстанцій у 30 випадках.

Зокрема, "Київенерго" відмовлено в наданні дозволів у Дніпровському, Печерському, Шевченківському, Деснянському, Оболонському, Дарницькому та Подільському районах.

Реклама:

Київрада надала дозвіл на розробку проекту землеустрою на вул. Лермонтова в Дарницькому районі та на вул. Туполєва у Святошинському районі, а також надала дозвіл на розробку проекту землеустрою на вул. Промисловій у Голосіївському районі для реконструкції, експлуатації та обслуговування майнового комплексу ТЕЦ № 5 "Київенерго".

Нагадаємо, 71,82% акцій ПАТ "Київенерго" контролюється енергохолдингом ДТЕК, який належить бізнесмену і депутату від Партії регіонів Рінату Ахметову. Ще 25% знаходяться у власності держави в особі Національної акціонерної компанії "Енергетична компанія України". 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!