Мін'юст заявляє, що не має відношення до виконавчої служби

Четвер, 20 вересня 2012, 17:57

Мін‘юст заявляє, що не займається реалізацією заставного майна і не має ніякого відношення до компаній, які працюють на цьому ринку.

Прес-служба Міністерства юстиції вимагає спростувати інформацію, яка була опублікована у матеріалі від 19 вересня 2012 року "Іпотечна корупція в законі". Таку вимогу міністерство пояснює тим, що не має відношення до операцій Державної виконавчої служби.

"10 грудня 2010 року указом президента №1085/2010 було оптимізовано систему центральних органів виконавчої влади. Цим указом було утворено окремий центральний орган виконавчої влади - Державну виконавчу службу, на яку покладено функції з реалізації державної політики у сфері організації виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб)", - сказано у повідомленні Мін‘юсту

Міністерство юстиції повідомило, що в межах своїх повноважень, Державна виконавча служба України проводить тендери (конкурси) з визначення спеціалізованих організацій для реалізації майна (в тому числі іпотечного), арештованого державними виконавцями.

Реклама:

"Таким чином, звертаємо увагу на той факт, що у Міністерства юстиції відсутні будь-які повноваження щодо проведення тендерів (конкурсів) з визначення спеціалізованих організацій для реалізації арештованого держвиконавцями майна, у тому числі – іпотечного майна", - сказано у повідомленні відомства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: