У Саламатіна звинуватили ЗМІ в брудній кампанії, бо "хмари розвіялися"

Неділя, 2 вересня 2012, 11:00

Прес-служба Міноборони називає інформацію ЗМІ про те, що міністр Дмитро Саламатін ввів в оману президента Віктора Януковича, брудною кампанією з дискредитації міністра.

На сайті відомства повідомляється, що 9 серпня 2012 року відбулася зустріч Саламатіна з послом Республіки Ірак в Україні Шоршем Халідом Саідом.

За повідомленням директора Департаменту міжнародного оборонного співробітництва Міноборони Віктора Смирнова, який був присутній на цій зустрічі, Шорш Халід Саід поінформував міністра про те, що "хмари над контрактом між Іраком та Україною на поставку БТР розвіялись".

За словами Смирнова, під час зустрічі українську сторону було поінформовано, що прем’єр-міністр Іраку Нурі аль Малікі видав відповідний урядовий документ на виконання іракською стороною контракта.

Реклама:

Смирнов також зазначив, що під час зустрічі посол Іраку висловив стурбованість тим, що чергова партія БТР у кількості 62 штук, які є невід’ємною частиною працюючого на сьогоднішній день контракту та вже які прийняті іракською стороною, знаходиться в порту Одеси і з невідомих причин не відправляється іракській стороні.

"Загалом зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері і сторони знайшли взаєморозуміння з усіх питань, що обговорювались", – поінформував Смирнов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!