Кличко витратить на вибори 90 мільйонів

П'ятниця, 14 вересня 2012, 20:42

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко розраховує, що бюджет передвиборної кампанії партії не перевищить 90 млн гривень.

"Ми розрахували, що ця кампанія обійдеться нам у 90 млн гривень, значну частину цих грошей я взяв на себе", - сказав Кличко на прес-конференції у Львові в п'ятницю, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Також дуже вдячний парторганізаціям, малому і середньому бізнесу, який узяв на себе фінансування в регіонах. Основна частина цих коштів йде на зовнішні носії, рекламу на ТБ і на підтримку штабів", - заявив Кличко.

За його словами, в партії ніяких олігархів немає, а інформація про присутність людей від відомих українських бізнесменів Ігоря Коломойського або Дмитра Фірташа серед кандидатів "УДАРУ" грунтуэться лише на тому, що "хтось із кимось знайомий".

Реклама:

"Останнім часом я з різних джерел отримую спекуляції про те, ніби нашу кампанію фінансує Коломойський, що частина кандидатів в депутати причетна до цієї групи, а половина - до групи Фірташа", - зауважив він.

"І все це звинувачення в стилі хтось із кимось знайомий і стовідсотково цей зв'язок є підставою для того, щоб говорити про фінансування. Сергій Льовочкін (глава адміністрації президента) грає у футбол на полі, що належить члену нашої партії, тоді він пов'язаний з Льовочкіним. Також можна і мене звинуватити, тому що офіс братів Кличків знаходиться на останньому поверсі хмарочоса, де знаходиться і Фірташ", - сказав Кличко.

Він підкреслив, що в таких випадках хотів би почути конкретні речі, а не коментувати "чиїсь думки або чутки".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: