Українці заплатять за житло суддів та банкірів

П'ятниця, 14 вересня 2012, 09:08

Співробітники Конституційного cуду, Нацбанку та Рахункової палати включені в перелік працівників, яким може бути надано службові приміщення (житло).

Про це йдеться у постанові уряду, передають "Коментарі".

Згідно з постановою, службове житло може бути надано працівникам КСУ: керівникам структурних підрозділів, їх заступникам, головним консультантам, головним спеціалістам секретаріату, раднику голови, науковим консультантам і помічникам суддів; працівникам апарату судів загальної юрисдикції, Державної судової адміністрації та її територіальних управлінь, Національної школи суддів, секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів і її членам на час виконання ними службових обов'язків.

Також право на службові приміщення мають працівники НБУ за затвердженим правлінням НБУ списком і глава Рахункової палати, його перший заступник і заступник, головні контролери - керівники департаментів Рахункової палати, секретар Рахункової палати, посадові особи апарату Рахункової палати та її територіальних представництв.

Реклама:

Як повідомлялося, раніше Держказначейство придбало в Києві 11 квартир на загальну суму 5 млн гривень, а Вищий адмінсуд придбав квартири в Києві (10 двох-і трикімнатних) на суму понад 9 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: