"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Податкова поділилася повноваженнями видачі електронних ключів

Четвер, 13 вересня 2012, 09:33

Подання податкової звітності в електронному вигляді стане безкоштовним навіть для клієнтів приватних IT-компаній, що спеціалізуються на таких сервісах.

Про це йдеться у повідомленні Податкової, передає "ЛігаБізнесІнформ".

За даними служби, така домовленість зафіксована в підписаному меморандумі між Державною податковою службою та впливовими учасниками ринку електронного документообігу.

"Раніше підприємці мали можливість безкоштовно отримати ключі електронного підпису тільки в акредитованому центрі податкової служби. Сьогодні ми робимо важливий крок вперед - в пакеті послуг компаній, що підписали меморандум, буде передбачений програмний продукт, який дозволить їх клієнтам безкоштовно подавати звітність до податкової", - зазначив голова ДПСУ Олександр Клименко.

Реклама:

За його словами, сумарно компанії, з якими ми сьогодні підписуємо меморандум, охоплюють 80% ринку.

До меморандуму приєдналися представники акредитованих центрів сертифікації ключів та гравці ринку подання електронної звітності та електронного документообігу, в тому числі ТОВ АйФін, ТОВ Український сертифікаційний центр, ТОВ Центр сертифікації ключів "Україна", ПрАТ ІВК, ТОВ К-Технолоджі, ТОВ Інтелект - Сервіс, ТОВ Софт Протекшн, ПАТ Центр комп'ютерних технологій ІнфоПлюс, ПАТ Інститут інформаційних технологій, ПАТ КБ ПриватБанк та інші.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!