"Бориспіль" переводить рейси до нового терміналу

Четвер, 30 серпня 2012, 18:29

До початку зимової навігації провідні міжнародні авіаперевізники перейдуть до терміналу "D" аеропорту "Бориспіль".

Про це у четвер повідомляє прес-служба аеропорту.

Вже з 1 вересня до нового терміналу будуть переведені рейси авіакомпанії Fly Dubai. З початку вересня у новому терміналі почнуть обслуговувати пасажирів авіакомпанії Turkish Airlines та нового авіаперевізника Air One.

До початку зимової навігації до нового терміналу перейдуть провідні міжнародні авіаперевізники - з 10 жовтня KLM Royal Dutch, Air France, а з 27 жовтня - Lufthansa, Austrian Airlines.

Реклама:

Від початку зимової навігації - з 28.10.2012 - заплановано переведення на обслуговування до нового терміналу пасажирів авіакомпаній Alitalia, Аерофлот, Czech Airlines, Air Baltic, ELAL, Royal Jordanian Airlines, Uzbekistan Airways.

Наразі у терміналі "D" вже обслуговуються регулярні рейси авіакомпаній Norwegian Air Shuttle та Air Arabia. Окрім того, VIP-сектор нового терміналу вже з 1 серпня приймає VIP-пасажирів усіх авіакомпаній.

Щоб забезпечити зручність пересування пасажирів між терміналами, в аеропорту найближчим часом буде зменшено інтервал руху шатл-басів - до 3 хвилин (вдень) і до 10 хвилин (вночі).

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: