Бланки полісів автоцивілки закінчуються - ЗМІ

Середа, 29 серпня 2012, 10:10

У Моторному (транспортному) страховому бюро закінчуються бланки полісів ОСАЦВ.

Про це повідомляє "Комерсант-Україна" з посиланням на одного з членів координаційної ради бюро.

"На вересень вже не вистачить. Тож дирекція вчора вранці запропонувала членам координаційної ради, до якої входять страховики, народні депутати та представник регулятора, додрукувати чергову партію бланків на потужностях ТОВ "Видавничий дім "Сам", - сказало джерело.

При цьому вартість друку складе 2,08 грн за бланк поліса, що на 2 коп. нижче нинішньої ціни на Київській офсетній фабриці, де до теперішнього моменту МТСБУ друкувало бланки ОСАЦВ, пише видання.

За інформацією одного з членів координаційної ради, до призначення головою Держфінпослуг Василя Волги в березні 2010 року МТСБУ друкувало поліси ОСАЦВ у "Сам".

Зв'язатися з керівником ВД "Сам" Наталією Рощенко виданню не вдалося, але в компанії повідомили, що раніше вони "дійсно друкували бланки для МТСБУ, але останнім часом ніяких пропозицій про співпрацю не надходило".

У прес-службі МТСБУ відповіли, що "відповідно до повноважень органів управління МТСБУ рішення про вибір друкарні-підрядника і ціни друку бланків страхових документів приймаються президією МТСБУ, функції якої в даний час виконує координаційна рада".

"Дирекція МТСБУ в даний час не має у своєму розпорядженні рішення координаційної ради про вибір нового підрядника і зміну ціни друку бланків", - повідомили в прес-службі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!