Київ перекриють для фур

Вівторок, 28 серпня 2012, 19:43

Столична влада підготувала проект розпорядження Київської міської державної адміністрації про обмеження в'їзду вантажних автомобілів у місто.

Проектом документа пропонується заборонити з 7:00 до 20:00 в'їзд до Києва вантажних автомобілів вагою більш ніж 4,5 тонни, крім автомобілів, що перевозять вантажі в міжнародному сполученні, пишуть "Коментарі".

Однак останнім пропонується заборонити в'їжджати Київ з 17:00 до 10:00. При цьому рух транзитних вантажних автомобілів з 20:00 до 07:00 пропонується дозволити тільки по проспекту Бажана, Південному мосту, Столичному шосе, вул. Академіка Заболотного, Одеській площі, Великій кільцевій дорозі, проспекту Академіка Палладіна, вулиці Міський, Гостомельському шосе, Новій дорозі (Київського міського півкільця), проспекту Мінському, площі Тараса Шевченка, вулиці Полярній та Богатирській, площі Тульській, Московському проспекту, Проспекту Генерала Ватутіна, площі Керченській, вулиці Братиславській і Броварському проспекті.

Також пропонується заборонити в'їзд будь-яких вантажних автомобілів вагою понад 4,5 тонни в центральну частину столиці в межах Повітрофлотський міст - вулиця Чорновола, - вулиця Глибочицька - вулиця Верхній (Нижній) Вал - вулиця Набережно-Хрещатицька - Набережне шосе - бульвар Дружби народів - Московська площа - Червонозоряний проспект - Повітрофлотський проспект - Повітрофлотський міст.

Реклама:

Як відомо, з 1 червня 2008 року розпорядженням глави КМДА було затверджено аналогічні обмеження. Проте вже у вересні Антимонопольний комітет визнав незаконним це рішення.

Проти рішення КМДА тоді активно виступила компанія "Оболонь", розіславши листи в Кабмін і Київраду з проханнями скасувати рішення столичної адміністрації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!