Apple вимагає заборонити продажі восьми смартфонів Samsung

Вівторок, 28 серпня 2012, 12:48

Компанія Apple зажадала в судовому порядку накласти заборону на продажу восьми моделей смартфонів від Samsung на ринку США.

Про це свідчать документи, спрямовані Apple в суд Сан-Хосе, штат Каліфорнія, повідомляє Прайм.

Як відомо, в кінці минулого тижня суд присяжних визнав провину Samsung у копіюванні в її мобільних продуктах шести з семи заявлених Apple запатентованих технологій. Присяжні оцінили втрати Apple в 1,05 мільярда доларів.

Зустрічні претензії Samsung, яка звинувачувала Apple в незаконному використанні технологій бездротового зв'язку, залишилися незадоволеними.

У той же час, до остаточної постанови суду, яка очікується 20 вересня, Samsung може подати апеляцію або домогтися зменшення штрафу, однак за певних умов сума штрафу може зрости.

Слідом за рішенням суду присяжних, Apple зажадала заборонити продажі на американському ринку смартфонів Galaxy S 4G і Galaxy S Showcase, модифікацій Galaxy S2, продаваних операторами зв'язку AT&T, Skyrocket і T-Mobile, а також моделей Galaxy S2 Epic 4G, Droid Charge і Galaxy Prevail.

У вимозі вказані вісім пристроїв з 28, спочатку заявлених у позові Apple.

На даний момент Apple вимагає тимчасової заборони на продаж - до фінальної постанови суду.

Флагманський смартфон Samsung Galaxy S3 у даній вимозі не зазначений. Також у вимозі не згадуються планшетні комп'ютери Samsung Galaxy Tab.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!