"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Facebook вмонтує в стрічку новин рекламу від брендів

Субота, 18 серпня 2012, 11:02

Соцмережа Facebook готується протестувати новий рекламний сервіс, який дасть можливість компаніям вбудовувати рекламу в стрічки новин користувачів незалежно від того, поставили вони чи хтось із їхніх друзів "лайк" на сторінці бренду.

Компанії зможуть зорієнтувати свої рекламні оголошення виходячи з інформації, зазначеної в профілях користувачів соцмережі, передає "pro IT".

В даний момент в стрічці новин відображаються тільки повідомлення тих компаній, які користувач сам для себе відзначив чи відзначили його друзі.

"Ці рекламні оголошення будуть виглядати як інші повідомлення у стрічці новин, але будуть помічені як рекламні. Це буде невелика перевірка, по ходу якої ми зможемо отримувати постійний зворотний зв'язок від аудиторії, щоб поліпшити наші рекламні сервіси", - цитує представницю Facebook Енні Та AdWeek.

Реклама:

До цього року в стрічці новин Facebook не було реклами, проте в січні такі повідомлення почали з'являтися.

Ця функція, за словами засновника мережі Марка Цукерберга, приносить компанії близько 1 млн доларів на день.

Цукерберг також раніше заявив, що адміністрація Facebook буде обмежувати кількість реклами, щоб зберегти "якість стрічки новин".

Нещодавно в Facebook також було запущено бета-тестування нового рекламного інструменту для просування мобільних програм.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: