ЦВК затвердила кошторис камер на дільницях

Четвер, 16 серпня 2012, 20:44

Центральна виборча комісія затвердила кошторис встановлення відеоспостереження на виборчих дільницях під час виборів до Верховної ради.

Відповідне рішення затвердила Комісія ЦВК на своєму засіданні у четвер, повідомляє прес-служба установи.

ЦВК затвердила кошторис бюджетної програми "Створення та запровадження системи відеоспостереження на звичайних виборчих дільницях на постійній основі під час виборів народних депутатів України у 2012 році" на загальну суму 993 мільйонів 600 тисяч гривень.

Як відомо, 5 липня Верховна рада ухвалила закон "Про особливості забезпечення відкритості, прозорості та демократичності виборів народних депутатів 28 жовтня 2012 року".

Реклама:

Цей закон визначає порядок застосування відеоспостереження, відеозапису і трансляції зображення для спостереження за організацією проведення голосування та підрахунку голосів на звичайній виборчій дільниці під час проведення виборів народних депутатів України у день голосування.

Фінансування передбачається здійснити за рахунок податку на додану вартість з ввезених на територію України товарів – 350 млн гривень та ввізного мита – 643,6 млн гривень.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!