Забудовником Андріївського узвозу виявився столичний податківець

Вівторок, 14 серпня 2012, 17:43

Приватне підприємство "Маркон", яке знищило дерева на Замковій горі і планує розпочати нове будівництво на Андріївському узвозі, належить родині столичного податківця Валерія Павлюка.

Про це повідомляє бюро "Свідомо".

Як з'ясували журналісти, згідно з витягом з держреєстру, компанія-забудовник має таких  засновників: Юрій Павлюк, Василь Павлюк, Віталій Гетьман, Валентина Гетьман, Галина Павлюк та Юлія Павлюк.

Фото з сайту "Свідомо"

Усі вони пов’язані з однією людиною – Валерієм Павлюком і доводяться йому дружиною, братом, батьком і матір'ю, тестем і тещею.

Реклама:

Сам Валерій Павлюк, як свідчить офіційні інтернет-сторінки податкових адміністрацій та дзвінки до них, працював начальником податкової Дніпровського району, далі став заступником начальника податківців усього Києва.

Згодом знову повернувся на посаду головного районного податківця – цього разу у Шевченківській район. У 2012 році працював помічником першого заступника начальника Державної податкової служби України Андрія Головача. До минулого тижня на сайті був його графік особистого прийому громадян.

Забудовник Андріївського. Фото з сайту "Свідомо"

Однак, згодом з'ясувалося, що Павлюк в податковій вже не працює, бо звільнився і, "здається, за кордоном".

Уже колишні сусіди, зі свого боку, повідомили, що у кінці липня сім'я Павлюків продала свою квартиру на вулиці Урлівській.

Дзвінок журналістів брату Юрію Павлюку закінчився погрозою "затаскати по судах".

Варто відзначити, що статутний фонд ПП "Маркон" становить 34 мільйони гривень. І це не єдине підприємство родини Павлюків. На колишню домашню адресу Валерія Павлюка також зареєстроване ТОВ "Апрайз компані", яке займається побудовою нерухомості для продажу або оренди.

Землю на Андріївському узвозі підприємство родини податківця отримало у жовтні 2005 року: "для будівництва, експлуатації та обслуговування готельного комплексу з закладами громадського харчування та паркінгом для легкового автотранспорту".

Прокуратура міста подала протест, але у березні 2007 року Київрада його відхилила.

Після обурення людей варварською вирубкою дерев на Замковій, голова Київської адміністрації Олександр Попов запевнив, що "усі варварські дії приватних структур, які несуть загрозу цілісності та автентичності Андріївського узвозу, будуть заблоковані та оскаржені міською владою у правоохоронних органах".

Правда.Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!