Греція заманює туристів небаченою щедрістю

Субота, 7 липня 2012, 17:17

Знижки готелів на проживання до 20%, SPA і вечерю в подарунок - для залучення туристів з СНД Греція робить жести небувалої щедрості.

До цього країну підштовхнула криза і відтік туристів із Західної Європи, передає ubr.ua.

З початку літнього сезону попит на відпочинок в Греції серед українських туристів виріс на 7,5%, в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року.

"Дешевшими грецькі курорти стають завдяки акціям готелів. Не за рахунок зниження вартості авіаперельоту. Наша компанія, наприклад, готуючись до сезону та аналізуючи перспективи напрямку, брала оптимальну для себе кількість місць в блокових рейсах. Тому продажі, в основному, були стабільними", - говорить керівник відділу Європи тур оператора "Пан Укрейн" Оксана Щепець.

Реклама:

Експерти вважають, що криза в Греції, завдяки якій відпочинок в країні стане більш доступним, допоможе українцям розширити географію.

Стереотип про те, що найекономніший відпочинок в Туреччині, йде в минуле. Співвітчизники із задоволенням відкривають для себе європейські курорти.

Якщо в минулому році тижневе проживання двох осіб з дворазовим харчуванням і перельотом в тризірковому готелі на Родосі коштувало 1000 євро, то в цьому відпочити можна за 800 євро.

"Ми не будуємо грандіозних планів з приводу особливого ажіотажу навколо продажу турів до Греції в цьому сезоні. Вважаємо, тенденція збільшення попиту на 7,5 - 10% збережеться. Подальші ж прогнози поки робити рано", - підсумовує Щепець.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: