Українська компанія отримала від "Сколково" 1 мільйон доларів

П'ятниця, 6 липня 2012, 20:13

Українська компанія-розробник хостингових платформ Jelastic отримала від фонду "Сколково" грант у розмірі 1 млн доларів.

Про це повідомляє Unova.ru.

Кошти будуть спрямовані на розвиток хмарного сервісу нового покоління - приватної хостинг-платформи для корпоративних додатків Jelastic Private Cloud (JPC).

Планується створити робочий прототип платформи і протестувати її на пілотних проектах.

Реклама:

Розробкою займатиметься російський підрозділ компанії.

"Платформа Jelastic Private Cloud (JPC) є гілкою розвитку нашої платформи Jelastic. Відрізняється тим, що націлена на корпоративний сегмент, а, отже, наділена низкою властивостей, необхідних великим компаніям", - розповів співзасновник компанії Олексій Скутін.

"Що стосується гранту, наша російська компанія ТОВ "Хайвекс Технолоджі" є одним з перших резидентів "Сколкові". У той час ми потрапили на очі фонду у зв'язку з перемогою в ряді конкурсів", - заявив Скутін.

У компанії говорять, що використання JPC має зменшити витрати на експлуатації корпоративних додатків, написаних на Java, PHP і dotNET.

Нагадаємо, інноваційний центр "Сколково" (російська "Кремнієва долина") - сучасний науково-технологічний комплекс з розробки та комерціалізації нових технологій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: