В Росії оштрафовано провідні авіакомпанії

П'ятниця, 6 липня 2012, 15:45

Провідні авіакомпанії Росії оштрафовані за порушення законів про протидію корупції за підсумками проведеної перевірки Московської прокуратури з нагляду за виконанням законів на повітряному і водному транспорті.

Про це повідомила Генпрокуратура РФ 6 липня, передає "Прайм".

"Встановлено, що ВАТ "Аерофлот", ЗАТ "Домодєдово КАРГО", ВАТ "Аеропорт Внуково", ТОВ "Лукойл Авіа" взяли на роботу колишніх державних службовців. Однак в порушення вимог федерального закону "Про протидію корупції", роботодавці не повідомили про укладення трудових договорів на попередні місця роботи держслужбовців", - говориться в релізі.

За підсумками перевірки щодо начальника відділу кадрів ВАТ "Аеропорт Внуково" порушено п'ять справ про адміністративні правопорушення.

Реклама:

Судами вже розглянуто чотири справи, до адміністративної відповідальності притягнуто ВАТ "Аерофлот" і ВАТ "Аеропорт Внуково".

Їм призначено штрафи на загальну суму 300 тис рублів.

"Крім того, начальник відділу кадрів "ВАТ "Аеропорт Внуково" оштрафований на 20 тис рублів. У відношенні ЗАТ "Домодєдово КАРГО", ТОВ "Лукойл Авіа" справи про адміністративні правопорушення розглядаються", - уточнило відомство.

Як повідомлялося, Міністерство інфраструктури України хоче ввести санкції проти авіакомпаній за затримки рейсів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: