У Колеснікова кажуть, що грошей CNN не платять

Середа, 4 липня 2012, 13:54

У Міністерстві інфраструктури заявляють, що не сплачують телеканалу СNN за виробництво сюжетів про Україну в рамках програми "Погляд на Україну".

Про це йдеться у відповіді прес-служби міністерства на інформаційний запит "Української правди".

"Міністерство інфраструктури України виступає інформаційним партнером відносно підготовки України до чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Зазначене партнерство не має комерційних підстав, отже ніяких сплат Міністерство інфраструктури України на користь телеканалу СNN не здійснювало та не здійснює", - сказано у повідомленні.

Водночас, раніше телеканал CNN повідомив "Українській правді", що спонсором серії програм є Міністерство інфраструктури.

Реклама:

"Спонсором серії програм про Україну "Погляд на Україну" є Міністерство інфраструктури України, але виробництвом програм займається виключно CNN на засадах незалежної й неупередженої редакційної політики", - заявили в CNN.

"Стосовно всіх програм, які CNN виробляє за кошти спонсорів, жоден спонсор не може впливати на редакційні рішення - що і як ми маємо висвітлювати. Дані рішення залежать виключно від редакційної команди", - додали в редакції.

Як відомо, телеканал CNN збирається випустити серію матеріалів про Україну, щоб побачити, якою стала країна після проведення.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!