"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

КамАЗ збільшить постачання автомобілів в Україну

Середа, 4 липня 2012, 13:02

Російський "КамАЗ" має намір зміцнити своє становище на українському автомобільному ринку в сегменті вантажівок, збільшивши експортні постачання.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу російського автовиробника.

Згідно з повідомленням, за підсумками п'яти місяців 2012 року в сегменті великовантажних вантажних автомобілів (вантажопідйомністю понад 16 тонн) "КамАЗ" займає 23% ринку.

При цьому російський автовиробник є лідером в сегменті самоскидів: якщо в 2010 році в даному сегменті компанія займала 47% ринку, то за підсумками 2011 року - близько 60%.

Реклама:

В Україну реалізацією камазовскій продукції та її обслуговуванням займаються 6 дилерів, 3 субдилерів і 7 атестованих сервісних центрів. Відкрито 29 атестованих станцій техобслуговування.

За словами генерального директора ЗАТ "Зовнішньоторговельна компанія "КамАЗ" Сергія Афанасьєва, в 2012 році буде активно просуватися середньотоннажний КамАЗ-5308, який проходив випробування та доопрацювання на російському ринку.

У ВАТ "КамАЗ" прогнозують, що автомобілі з двигуном, що використовує як паливо природний газ, стануть одним з основних напрямків майбутнього авторинку вантажної техніки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!