Перший національний заробив на "регіоналах" 1,5 мільона

Вівторок, 31 липня 2012, 16:04

Трансляція з'їзду Партії регіонів на Першому національному відбувалась на комерційній основі к коштувала близько 1,5 мільйонів гривень.

Про це в коментарі Українській правді повідомив генеральний директор телеканалу Єгор Бенкендорф.

Так, за його словами, трансляція здійснювалась в рамках договору, який був укладений до початку передвиборчої кампанії, і на основі заявки, яка була подана завчасно ще до формування сітки каналу.

"Ця трансляція не належить до категорії передвиборної реклами", - додав він.

Реклама:

"У результаті Національна телекомпанія України отримала близько 1,5 млн. грн.., які будуть використані на потреби каналу, на виробництво телепрограм, оплату комунальних послуг і т. д", - наголосив Бенкендорф.

Він також додав, що "влада не вимагає якихось преференцій і особливого підходу, а діє на основі рівності і суворого дотримання законодавчих і фінансових норм".

Гендиректор телеканалу також наголосив, з'їзд об'єднаної опозиції також буде показано.

"Варто зазначити, що сьогодні о 18:15 на Першому національному на рівних умовах буде показано з'їзд Об'єднаної опозиції (який відбувся в понеділок о 8 ранку)", - зазначив він.

На запитання, на якій підставі у неділю відбувалася трансляція рекламного фільму політсили Наталі Королевської, він відповів:

"Трансляція міні-фільму політсили Королевської відбувалася в рамках спільного рекламного договору, за яким в ефір виходять як короткі ролики, так і ролики більшого формату".

"Фільм виходив у рекламному блоці, який відбивається відповідними заставками", - зазначив Бенкендорф.

Як відомо, у неділю вдень Перший національний транслював фільм про Наталю Королевську. Фільм тривав не менше 15 хвилин.

У понеділок на Першому національному було продемонстровано міні-фільм, присвячений Компартії.

Вартість однієї секунди з 11 до 17 години коштує 128,32 гривні, після 17 до 19 години, 1 секунда ефіру коштує 128,32 гривні.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: