Київ підготував інвесторам проектів на 140 мільярдів гривень

Вівторок, 3 липня 2012, 20:15

Вартість 2,789 тис інвестиційних проектів, які Київ готовий запропонувати приватним інвесторам, становить більше 140 млрд гривень.

Про це заявив заступник начальника Головного управління економіки та інвестицій КМДА Роман Качур, передає "ЛігаБізнесІнформ".

Говорячи про проекти, чиновник зазначив, що більшість з них відповідають завданням Стратегії розвитку Києва до 2025 року, 384 проекти вже пройшли перший етап інвестиційного процесу, по 68-ми готуються умови інвестиційного конкурсу та ведуться передпроектні роботи, за дев'ятьма проводяться інвестиційні конкурси.

Серед проектів, які планують реалізувати до кінця року - нові зупинки і підземні переходи, хороший мобільний зв'язок у метрополітені (це київська влада обіцяла зробити ще до початку Євро-2012), атракціон "Колесо огляду" в центрі Києва (біля музею води), туристично -інформаційні центри.

Реклама:

За словами Качура, найближчим часом стануть відомі результати конкурсу із залучення фахівців, які будуть розробляти фінансову модель і технічні рішення для проекту будівництва четвертої гілки метро (на Троєщину).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: