Наглядова рада ПФТС відклала питання зміни голови правління

Четвер, 26 липня 2012, 16:27

Заплановані на четвер збори наглядової ради фондової біржі ПФТС (Київ), на яких, як очікувалося, буде розглянуте питання про зміну голови правління, перенесене на першу декаду серпня 2012 року.

За словами голови наглядової ради фондової біржі ПФТС та старшого віце-президента ММВБ-РТС Олександра Потьомкіна, це пов'язано із необхідністю більш детального опрацювання питань і узгодження позицій, повідомляє портал "Дело".

Раніше повідомлялося, що наглядова рада ПФТС 26 липня планувала розглянути питання про зміну голови правління біржі.

Це пов'язано з тим, що основний акціонер ПФТС - російська біржа ММВБ-РТС - запропонувала наглядовій раді ПФТС прийняти рішення про дострокове припинення повноважень чинного голови правління Олександра Склярова, термін трудового контракту з яким закінчується 9 серпня 2012 року.

Реклама:

Фондова біржа ПФТС заснована в 1997 році і є однією з найбільших за оборотами фондовою біржею в країні.

ПФТС тривалий час була лідером ринку, однак незадоволені якістю її роботи провідні торговці разом з РТС створили в 2008 році Українську біржу (Київ), яка заробила навесні 2009 року.

Потім ПФТС залучила в якості стратегічного інвестора ММВБ, продавши їй 50,02% акцій, але в даний час ПФТС лідирує на ринку лише за обсягами торгівлі держоблігаціями.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: