Росспоживнагляд забракував сири Лозівського молочного заводу

Вівторок, 24 липня 2012, 10:56

Росспоживнагляд не допустив продукцію ТОВ "Лозівський молочний завод" на російський ринок.

Про це йдеться у повідомленні Росспоживнагляду.

"В ході розгляду матеріалів ТОВ "Лозівський молочний завод", відзначено формальний підхід до їх підготовки, у тому числі щодо здійснення на підприємстві виробничого контролю та ідентифікації вироблених сирів та сирних продуктів, що не дозволяє прийняти рішення про допуск продукції даного підприємства на російський ринок", - сказано в повідомленні.

Також у відомстві повідомили, що до цього часу в Росспоживнагляд не надійшла від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України повна інформація про діяльність українських лабораторій з проведення досліджень сирів, з метою їх постачань на російський ринок.

Реклама:

"Українською стороною в особі Державної інспекції з питань захисту прав споживачів не виконується домовленість про підготовку та підписання меморандуму про співпрацю з Федеральною службою з нагляду в сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини", - повідомили у Росспоживнагляді.

Як повідомлялося, Росія оголосила "сирну війну" на початку лютого, заборонивши імпорт сирів трьох українських виробників, а потім розширила цей список.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: