"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Крюківський вагонобудівний модернізує вагони столичного метро

Понеділок, 23 липня 2012, 18:47

Крюківський вагонобудівний завод домовився з Головним управлінням транспорту та зв'язку Київської міської державної адміністрації про модернізацію вагонів комунального підприємства "Київський метрополітен" на суму 1,076 млрд гривень до 2014 року.

Про це повідомляє агентство "Українські новини" з посиланням на прес-службу Головного управління транспорту та зв'язку КМДА.

Згідно з повідомленням, Крюківський вагонзавод виграв тендер на комплексну модернізацію вагонів типу "Е" та їх модифікації з впровадженням асинхронного тягового приводу (95 вагонів метрополітену). Договір укладено 16 липня.

Раніше повідомлялося, що Крюківський вагонзавод спільно з японськими компаніями Mitsubishi і Itochu має намір модернізувати близько 200 вагонів метро для КП "Київський метрополітен" до кінця 2013 року.

Реклама:

У березні Крюківський вагонобудівний завод завершив сертифікацію поїздів метро з асинхронним приводом.

Крюківський вагонобудівний завод виробляє вантажні (вагони-платформи, цистерни, вагони бункерного типу, піввагони) і пасажирські вагони, запасні частини і візки для вантажних вагонів, колісні пари, запчастини для вагонів метро і ескалаторів, контейнери, дорожню техніку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!