"Экономические известия" і "Статус" закриваються і переходять в онлайн

П'ятниця, 20 липня 2012, 14:09

Холдинг "Медіа інвест груп" припиняє вихід паперових версій щоденної ділової газети "Экономические известия" і ділового журналу "Статус" і переводить видання в онлайн.

Про це інформує "Телекритика" із посиланням на офіційне повідомлення холдингу.

Редакції обох видань приступили до створення об'єднаного ньюзруму, мета якого - запуск до 1 вересня нового порталу ділових новин eizvestia.com.

Тиждень тому президент "Медіа інвест груп" Юрій Лобко не підтверджував інформації про закриття "Экономических известий".

Реклама:

Нині ж керівництво й акціонери холдингу зійшлися на думці, що папір перестав відігравати домінуючу роль у дистрибуції не лише оперативного, але й ексклюзивного ділового контенту.

"Технологічні тенденції в галузі медіа вимагають адекватних інформаційних і крос-платформених рішень. У зв'язку із цим прийняте рішення про припинення виходу паперових версій "Экономических известий" і "Статуса", - пояснив нині Лобко.

На поточному етапі зміни не торкнуться інших видань холдингу, зокрема, журналу "Эксперт".

Як відомо, "Экономические известия" - перша щоденна ділова газета в Україні, виходила з 2004 року. Останній номер (1813-й) вийшов сьогодні, 20 липня.

Таким чином, в Україні залишається лише одна щоденна ділова газета у паперовій версії - "Коммерсантъ-Украина", адже на початку 2012 року в онлайн перейшла газета "Дело", яка до того протягом року виходила у щотижневому режимі.

"Статус. Экономические известия" існував як мережа регіональних ділових видань з 2005 року, з 2008-го став єдиним національним діловим журналом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!