В СКМ кажуть, що не мають стосунку до кіпрського офшору, який облаштує родовище Бойка

Середа, 18 липня 2012, 11:39

Компанія СКМ заявляє, що не має жодного стосунку до компанії Flexglade Limited, яка виграла тендер щодо проекту "Облаштування Одеського і Безіменного газових родовищ на шельфі Чорного моря. Пусковий комплекс".

Про це ідеться в заяві компанії, у відповідь на новину Української правди, де було вказано, що Flexglade Limited знаходиться за адресою Кіпр, Нікосія, Темістоклі Дерві, Джулія Хауз 3, де розташований кіпрський офіс СКМ.

"За вказаною вами адресою розташовано офіс компанії PwC (Кіпр), яка виконує функції адміністратора та аудитора для багатьох компаній, у тому числі - для низки дочірніх компаній СКМ. Слід зазначити, що згідно інформації, наданої нам співробітниками PwC (Кіпр), PwC використовує цю адресу при роботі з більшістю своїх клієнтів, в тому числі – СКМ", - ідеться у заяві.

"Також повідомляємо, що компанія Flexglade Limited, яка згідно з інформацією, наданою PwC, дійсно розташована за адресою їх кіпрського офісу, не має жодного відношення до Групи СКМ", - додали в компанії.

Реклама:

СКМ також наголошує, що "жодна із компаній, які входять до складу Групи СКМ ( в тому числі - закордонні), не приймала участі в тендері по проекту "Облаштування Одеського і Безіменного газових родовищ на шельфі Чорного моря. Пусковий комплекс".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!