Уряд дав ще 100 мільйонів на Дарницький міст у Києві

Вівторок, 17 липня 2012, 12:32

Кабінет Міністрів додатково виділив Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства 100 млн гривень на добудову Дарницького залізнично-автомобільного мостового переходу через Дніпро у Києві.

Про це ідеться у розпорядженні Кабміну № 464 від 25 червня, повідомляє агентство "Українські новини".

Крім того, згідно з документом, Мінрегіонбуду додатково виділено 21 млн гривень для реконструкції та капітального ремонту об'єктів централізованих систем водопостачання та водовідведення в Донецькій області, а також 4 млн гривень для реконструкції та очищення системи водовідведення та стічних вод на території Суворовського району Одеси.

Як повідомлялося, у серпні 2011 року Південно-Західна залізниця відкрила автомобільний рух по Дарницькому мосту з лівого на правий берег в бік Конча-Заспи.

Реклама:

27 травня був відкритий заїзд на Дарницький міст з боку моста Патона для руху на лівий берег.

31 березня 2011 року був відкритий автомобільний рух по Дарницькому мосту з правого берега Дніпра (Наддніпрянське шосе) на лівий, а в грудні 2010 року - з лівого берега Дніпра на правий у бік моста Патона.

Залізничне сполучення на мосту було відкрито у вересні 2010 року.

Будівництво моста почалося в 2004 році, проектом передбачена загальна протяжність моста 1066 м, 2 залізничні колії, 6 смуг руху автомобільного транспорту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: