У Колеснікова продовжують витрачати кошти на Євро-2012 навіть після його закінчення

Понеділок, 16 липня 2012, 11:28

ДП "Фінансування інфраструктурних проектів" 6 липня уклало угоду з АО "ЮФ "Ілляшев та Партнери" на послуги з юридичного супроводу організації та залучення запозичення під державні гарантії вартістю 500 тис. гривень.

Про це повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Торги проведені за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", оскільки юридична фірма залучається на виконання Держпрограми підготовки до Євро-2012, яка звільняє від необхідності відкритих торгів. Сам чемпіонат завершився 1 липня.

Разом із тим, в обґрунтуванні закупівлі не повідомляється, яке запозичення здійснює чи здійснило ДП "Фінансування інфраструктурних проектів", для якого було найнято юридичну фірму.

Реклама:

ДП "Фінансування інфраструктурних проектів" створене 7 вересня 2010 року наказом Національного агентства з підготовки та проведення Євро-2012.

Кабінет міністрів постановою від 12 жовтня 2010 року узгодив "ФІП" умови випуску облігацій під держгарантії на суму до 4,5 млрд гривень для фінансування підготовки Євро -2012.

В 2011 році "ФІП" розмістило семирічні єврооблігації на 689 млн гривень.

Юридична фірма "Ілляшов та партнери" вперше отримала підряд "ФІП". В 2010-2011 роках держпідприємство укладало угоди на юридичні послуги з ТОВ "Андрій Кравець та Партнери".

Фінансові послуги з організації та залучення запозичення замовлялися "Морган Стенлі енд Ко. Інтернешнл плс" (Morgan Stanley & Co. International plc).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: