Влада Києва обіцяє до виборів підготувати всі будинки до зими

Субота, 14 липня 2012, 16:08

Київська міськдержадміністрація доручила владі районів до жовтня перевірити систему опалення будинків, відремонтувати покрівлі, інженерні мережі, а також привести в порядок під'їзди.

Відповідне розпорядження підписали в Київській міськдержадміністрації, пише газета "Дело" з посиланням на прес-службу КМДА.

До 15 вересня комунальники промиють і заповнять системи опалення, а до 25 вересня забезпечать оформлення в установленому порядку паспортів готовності будинків до роботи в опалювальний період.

Районні держадміністрації забезпечать ремонт покрівель та фасадів, інженерних мереж і електрощитових будинків, теплових пунктів тощо.

Реклама:

Крім того, проведуть герметизацію інженерних вводів у будинки та стиків панелей, засклити вікна і утеплять під'їзди.

Також районам доручено забезпечити своєчасну перевірку і промивку димових і вентиляційних каналів житлових будинків, а ще - до 1 жовтня відремонтувати і підготувати спеціалізовану снігоприбиральну техніку, необхідний інвентар та посипальних матеріалів.

Як извесно, до Євро-2012 в Києві планували відремонтувати будинки біля НСК "Олімпійський", проте деякі будівлі просто завісили спеціальною сіткою.

Вибори до Верховної ради пройдуть 28 жовтня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: